• Nauja
Priešpienis SIHO 50% IgG 100g, milteliai
Priešpienis SIHO 50% IgG 100g, milteliai
Priešpienis SIHO 50% IgG 100g, milteliai
Priešpienis SIHO 50% IgG 100g, milteliai

Priešpienis SIHO 50% IgG 100g, milteliai

SIHO4
Paskutinė prekė
33,86 €

Karvių priešpienyje yra daug baltymų imunoglobulinų pavidalu, kurie gali sustiprinti imunitetą.

 

Priešpienis SIHO 50% IgG 100g

SIHO priešpienis – tai Prancūzijoje išvestų karvių, kurioms netaikomas gydymas antibiotikais, priešpienis. Priešpienis yra „pirmasis pienas“ po veršiavimosi, todėl jame itin gausu baltymų. Aukšta kokybė užtikrinama per pirmąsias 12 valandų, kad būtų pasiektas maksimalus imunoglobulino tankis. SIHO priešpienis pasižymi unikaliu imunoglobulinų – imuninių baltymų: 50 % IgG, taip pat: IgA, IgE, IgM, IL-1, IL-6 ir IL-10, augimo faktorių IGF-1 ir IGF-2, PRP kiekiu. , Laktoferinas ir net L-karnitinas. Jis palaiko sveiką žarnyno florą ir tinkamą viso virškinamojo trakto funkcionavimą. Natūraliai priešpienyje esantys augimo faktoriai gali skatinti naujų ląstelių, kurios užtikrina sveiką odą, kaulus, raumenis, nervus ir kremzles, augimą. Be to, jis palaiko organizmo imunitetą.

SIHO

SIHO yra prancūzų įmonė, aukštos kokybės natūralių maisto papildų gamintoja ir platintoja. Jų pavyzdiniame produkte SIHO priešpienyje yra daugiau nei 50% IgG. Įmonė laikosi GMP gamybos praktikos.

Maisto papildas

Sudėtis: 100% karvės priešpienis

Rekomenduojamos dienos porcijos kiekis (5 g):

0,05 g - riebalų

0,75 g – cukrų

3,65 g – baltymų

0,0375 g - druska

2,5 g – IgG

0,175 g – IgA

0,115 g – IgM

Rekomenduojama paros norma : 2 lygius arbatinius šaukštelius (5 g) kasdien praskieskite stiklinėje vandens arba šalto gėrimo (75 ml).


Pakuotės turinys : 100 g (20 porcijų)

Laikymas: Saugoti nuo šviesos, laikyti kambario temperatūroje, sausoje, mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.


Atsargiai: neviršykite rekomenduojamos paros normos per dieną. Šio produkto negalima vartoti nėščioms ir žindančioms moterims. Šis produktas negali būti naudojamas kaip įvairios mitybos pakaitalas.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist
Product added to compare.